Primaria martisor

Published on februarie 21st, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

În Sectorul 6 întâmpinăm venirea primăverii cu mărţişoare şi cadouri

Până în prezent, au fost primite aproximativ 380 de cereri pentru autorizaţii temporare, în vederea comercializării mărţişoarelor şi a cadourilor de 8 Martie.

Pentru asigurarea vânzării marţişoarelor şi a cadourilor de 8 Martie în mod civilizat, Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a dispus ca locurile de comercializare ale acestora să fie strict autorizate de către primărie.

Acestea sunt zonele adiacente pieţelor: Drumul Taberei, Veteranilor, Gorjului, Apusului, Valea Ialomiţei, Chilia Veche, Orizont, Crângaşi, Giuleşti.

Persoanele juridice şi persoanele fizice autorizate, interesate să desfăşoare acest tip de activitate pe domeniul public al Sectorului 6, trebuie să depună o cerere la Administraţia Pieţelor Sector 6 pentru a primi autorizaţie temporară de comercializare, valabilă în perioada 25.02 –08.03.2013.

Până în prezent, la Administraţia Pieţelor Sector 6 au fost depuse aproximativ 250 de cereri în acest sens.

De menţionat este că până la data de 31 ianuarie a.c., Administraţia Străzilor din cadrul Primăriei Capitalei a primit aproximativ 130 de cereri pentru comercializarea mărţişoarelor în zonele gurilor de metrou şi pe marile bulevarde din Sectorul 6.

Inspectorii Serviciului Inspecţie Comercială, din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Locale Sector 6, vor monitoriza, pe toată perioada valabilităţii autorizaţiilor, respectarea condiţiilor de comercializare a acestor produse şi a locaţiilor impuse de către autoritatea locală.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑