Centrul Cultural

Published on decembrie 24th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Încă o companie privată donează pentru comunitate: darurile InovAuto fac sarbatorile mai frumoase familiilor de la SocialXchange

În prag de sărbători, gesturile caritabile se ţin lanţ! Firma InovAuto – prima agenţie auto din România – a dorit să ajute comunitatea Sectorului 6 printr-o donaţie de produse igienico-sanitare, alimente şi rechizite, în valoare de 7.000 de lei. De produsele donate se vor bucura familiile celor peste 100 de oameni din comunitate care muncesc în cadrul proiectului SocialXChange.

Magazinul SocialXChange din Calea Crângaşi nr. 3 are nevoie de ajutorul oamenilor deosebiţi care vor şi pot dona diferite produse (cu precădere alimente), pentru că în comunitate există oameni care nu-şi permit să achiziţioneze bunurile de care au nevoie, dar vor să muncească pentru ele.

La SocialXChange persoanele care traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar şi au domiciliul pe raza Sectorului 6, pot beneficia de produsele de care au nevoie, prin prestarea de muncă în folosul comunităţii.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte