Stiri curatenie de primavara

Published on martie 2nd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

A început curăţenia generală de primăvară: Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!

Primăria Sectorului 6 a demarat astăzi, 2 martie a.c., campania de curăţenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”, echipele de intervenţie aflându-se încă de la primele ore ale dimineţii în perimetrul Iuliu Maniu – Cotroceni – Noica – Plevnei – Orhideelor, unde execută operaţiuni de spălat carosabil, trotuare, coşuri de gunoi şi curăţat afişe.

Programul, care îşi propune să schimbe aspectul întregului sector, se va desfăşura până pe 10 aprilie şi va cuprinde lucrări specifice curăţeniei de primăvară: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Campania “Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!” va fi realizată cu ajutorul echipelor Admnistraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6, ale Poliţiei Locale, dar şi cu sprijinul cetăţenilor, pe care primarul Rareş Mănescu îi invită să fie alături de administraţia locală, în vederea asigurării unui mediu de viaţă curat şi sănătos pentru întreaga comunitate.

Concret, de astăzi, şi până în Săptămâna Mare, ADPDU va acţiona zilnic pe teren cu peste 250 de lucrători şi 100 de utilaje. Inspectorii Direcţiei Protecţia Mediului vor monitoriza, în mod permanent, activitatea A.D.P.D.U. Sector 6 şi modul în care efectuează lucrările de salubrizare şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi.

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor, au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail [email protected] şi [email protected].

Totodată, important de ştiut este că pe site-ul Primăriei, www.primarie6.ro, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizări însoţite de fotografii ale locaţiilor în care consideră că este nevoie ca echipele de curăţenie să acţioneze. Linkul este următorul: http://www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑