Comunicate de presă scoala-parintilor-primaria-sectorului-6

Published on mai 7th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Înscrieri la Şcoala pentru părinţi din Sectorul 6

Şcoala unde părinţii stau în bănci îşi deschide şi în acest an porţile pe raza Sectorului 6. Sunt aşteptate persoane din comunitate care întâmpină dificultăţi în relaţia cu propriul copil dar şi cei interesaţi de îmbunătăţirea relaţiilor familiale, crearea unei reţele de suport între părinţi sau dezvoltarea abilităţilor emoţionale prin joc sau alte activităţi interesante destinate copiilor.

Atelierele de lucru sunt gratuite şi se vor desfăsura în zilele de 25, 26, 27 şi 28 mai 2015, între orele 10.00 – 12.00, având următoarele tematici:

  • „Lumea sunetelor”,
  • „Lumea culorilor”,
  • „Teatru de păpuşi”,
  • „Să descoperim jocul la diferite vârste”

Cursurile vor avea loc în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu  Grant”, Sector 6, echipa de formatori fiind alcătuită din psihologi şi  asistenţi sociali.

Grupul ţintă este format din părinţi cu copii cu vârste cuprinse între 4 – 10 ani şi va fi compus din maxim 15 participanţi.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 Bucureşti a iniţiat acest proiect cu scopul de a reduce situaţiile de impas parental şi dificultăţile aferente în cadrul relaţiei părinte – copil, atât în situaţiile copiilor cu devianţe comportamentale cât şi pentru situaţii obisnuite de viaţă, care apar pe parcursul copilăriei.

Cei care doresc să participe vor completa formularul postat pe site-ul intituţiei, www.asistentasociala6.ro până în data de 21 mai 2015 şi îl vor trimite la adresa de e-mail: [email protected], urmând a fi contactaţi.

Persoană de contact: Doina Mafteiu – 0724518161

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑