Stiri Scoala dupa scoala

Published on septembrie 6th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Întâlnire între primarul Rareş Mănescu şi reprezentanţii unităţilor de învăţământ din Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, împreună cu viceprimarul, Gabriel Petrea, au participat ieri, 05.09.2012, la o întâlnire cu reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Sector 6, ai Administraţiei Şcolilor şi cu directorii şcolilor din sectorul 6.

În cadrul întâlnirii au fost analizate problemele cu care se confruntă sistemul şcolar din sector. De asemenea, au fost discutate şi aspecte legate de formarea claselor pregătitoare, programul de reabilitare BEI, situaţia posturilor vacante din învăţământ, precum şi organizarea şi desfăşurarea, în cele mai bune condiţii, a deschiderii noului an şcolar.

Primarul Rareş Mănescu i-a asigurat pe cei prezenţi de întregul sprijin în implementarea programelor şi proiectelor propuse.

„Un prim pas pe care l-am făcut este programul Şcoala după şcoală. Foarte mulţi dintre părinţii care au venit în audienţe au solicitat un astfel de program afterschool. Sunt bucuros că am reuşit să punem la punct acest program care acoperă 1.700 de locuri pentru copiii din sector”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

 Programul „Şcoală după şcoală” va fi organizat în 26 de şcoli, beneficiari fiind peste 1.700 de elevi din ciclul primar. Participarea este opţională. Copiii din familii vulnerabile (cu venituri foarte mici, din medii sociale de risc etc.) vor beneficia de gratuitate, masa caldă zilnică fiind decontată de Primăria Sectorului 6. Înscrierea elevilor în program se va face pe baza cererii scrise a părinţilor/tutorilor legali ai acestora, adresată şcolii în care aceştia învaţă.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑