Comunicate de presă profa

Published on octombrie 3rd, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Întâlnire pe tema siguranţei în şcolile din Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, alături de viceprimarul Gabriel Petrea, participă mâine, 4 octombrie 2012, la sediul Primăriei Sectorului 6, începând cu ora 12.00, la o întâlnire cu reprezentanţi din cadrul Poliţiei Naţionale, consilieri locali, directori din cadrul serviciilor descentralizate Sector 6, precum şi cu reprezentanţii firmelor de pază care au încheiate contracte cu unităţile de învăţământ din Sectorul 6.

Scopurile întâlnirii sunt identificarea şi dezbaterea punctelor vulnerabile ale siguranţei în unităţile de învăţământ din Sectorul 6 pentru evitarea oricăror incidente.

„Începerea noului an şcolar implică sporirea gradului de siguranţă în unităţile de învăţământ din Sectorul 6. Dacă există puncte vulnerabile, acestea vor fi identificate şi eliminate, îndepărtând, astfel, orice risc de producere a unor incidente nedorite.

Vor fi luate măsurile necesare pentru ca activitatea didactică să nu fie perturbată şi elevii să se simtă în siguranţă”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑