Stiri primaria-sector-6

Published on august 19th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Intervenţii ale poliţiştilor locali pentru siguranţa locuitorilor Sectorului 6

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 continuă seria activităţilor care au ca scop creşterea siguranţei locuitorilor Sectorului 6.

În zilele de 16.08.2013 şi 17.08.2013, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, HCGMB nr. 120/2010 privind aprobarea normelor de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 52 persoane şi aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în sumă de 500 lei.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, în zona Bulevardului Vasile Milea nr. 4, poliţiştii au identificat un bărbat care spărgea geamul de la uşa unui magazin. În urma legitimării, bărbatul a fost predat Secţiei 22 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent pe toată raza Sectorului 6, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑