Stiri primaria-sector-6

Published on august 6th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Intervenţii ale poliţiştilor locali pentru siguranţa locuitorilor Sectorului 6

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 continuă seria activităţilor care au scopul de a creşte siguranţa locuitorilor Sectorului 6.

În perioada 28.07.2013 – 03.08.2013, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, HCGMB nr. 120/2010 privind aprobarea normelor de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 44 persoane şi aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în sumă de 3.000 lei.

De asemenea, şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale, în vederea îndepărtării a falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de igienizare şi salubrizare.

Au fost aplicate 94 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.600 lei şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în sumă de 1.311,5 lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent pe toată raza Sectorului 6, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑