Stiri OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Published on ianuarie 29th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Intervenții pentru combaterea efectelor iernii în sectorul 6

În urma intervenţiilor întreprinse în ultimele 24 de ore, echipele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 au depistat pe raza sectorului o mamă și un copil de un an și jumătate aflați pe stradă la cerșit, în pericol de hipotermie. În urma identificării, mama și copilul au fost predați autorităților din Ciorogârla, acolo unde domiciliază legal.

În aceeași perioadă, Poliția Sector 6 a  identificat un copil în vârstă de 14 ani care fugise de acasa, din Municipiul Pitești. Copilul a fost predat poliției de către un taximetrist și momentan se află în îngrijirea unui centru de primire în regim de urgență din subordinea DGASPC Sector 6, până când părinții îl vor putea prelua.

De la începutul perioadei de viscol și frig, au fost depistate pe raza sectorului un număr de 53 adulți și 9 copii aflați pe stradă, pentru  care s-au instituit măsuri specifice de protecție.

În perioada actuală, în care Bucureștiul este afectat de fenomene meteorologice extreme, echipele de intervenție ale DGASPC Sector 6 sunt în permanentă stare de alertă, inclusiv în timpul nopții, pentru a interveni în eventualele situații de pericol în care se pot afla adulți sau minori pe raza sectorului 6.

Cetăţenii care doresc să sesizeze cazuri de persoane fără adăpost pe raza sectorului 6 pot contacta Direcţa Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 la numărul de urgenţă:  0731.624.849, care funcționează permanent.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑