Published on ianuarie 18th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Intervenţii pentru deszăpezire în Sectorul 6

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, când în Capitală a nins abundent şi a viscolit, primarul Sectorului 6 Rareş Mănescu a coordonat acţiunea de deszăpezire derulată de Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) împreună cu S.C. Urban S.A., în vederea asigurării fluenţei traficului rutier şi pietonal.

O importanţă deosebită a fost acordată curăţării de zăpadă a străzilor şi trotuarelor din zonele unde sunt amplasate obiective de interes social: şcoli, grădiniţe, oficii poştale, unităţi sanitare şi pieţe agroalimentare.

Astfel, ADPDU 6 a acţionat permanent, începând din noaptea de 16/17 ianuarie şi până în dimineaţa zilei de astăzi, prin operaţiuni de lămuire şi împrăştiere material antiderapant (640 de tone) pe arterele secundare de circulaţie din sector.

În paralel, S.C. Urban S.A. a acţionat în acest interval de timp pe străzile principale şi secundare cu: 44 de pluguri, 26 de sărăriţe, 7 cisterne şi 6 încărcătoare frontale, împrăştiind peste 900 de tone de material antiderapant şi alte 300 de tone de soluţie ecologică antiîngheţ. În ceea ce priveşte forţa de muncă, 118 lucrători ai Urban s-au aflat ieri pe teren.

Le mulţumesc membrilor comunităţii care au curăţat de zăpadă şi gheaţă trotuarele şi căile de acces în imobile, dând astfel dovadă de spirit civic şi o mână de ajutor echipelor de intervenţie ale autorităţii locale. Vom continua să acţionăm la capacitate maximă şi în zilele care urmează”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

deszapezire 2 deszapezire trotuar


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte