Comunicate de presă

Published on ianuarie 4th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Intervenţii pentru deszăpezire în tot Sectorul 6

Începând de aseară, când în Capitală a început să ningă, primarul Sectorului 6 Rareş Mănescu a coordonat acţiunea de deszăpezire derulată de Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) împreună cu S.C. Urban S.A., în vederea asigurării fluenţei traficului rutier şi pietonal.

Astfel, ADPDU 6 a acţionat atât noaptea trecută cât şi în dimineaţa zilei de astăzi prin operaţiuni de lămuire şi împrăştiere material antiderapant (aproximativ 250 de tone) pe arterele secundare de circulaţie: 109 străzi adiacente blocurilor de locuinţe şi 300 de alei fără nume.

În paralel, S.C. Urban S.A. a acţionat în noaptea de 3/4 ianuarie a.c. pe străzile principale şi secundare cu: 16 pluguri, 8 sărăriţe, 7 cisterne şi 2 încărcătoare frontale, împrăştiind peste 500 de tone de material antiderapant. Soluţiile de deszăpezire folosite şi în această iarnă sunt ecologice, pentru a curăţa temeinic străzile şi pentru a nu deteriora carosabilul.

“Pe teren se află în acest moment sute de lucrători ai Urban şi ADPDU Sector 6, mobilizaţi pentru a curăţa zăpada. Acordăm, ca în fiecare an, o atenţie deosebită asigurării accesului către unităţile sanitare, şcolare, pieţe şi alte instituţii de interes public. Le mulţumesc membrilor comunităţii care şi-au deszăpezit trotuarele şi căile de acces, dând astfel dovada de spirit civic”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte