Stiri picture-191

Published on noiembrie 27th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Intervenţii pentru înlăturarea zăpezii aşternute noaptea trecută

În cursul nopţii trecute, când în Capitală a nins abundent şi a viscolit, Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a coordonat acţiunea de deszăpezire derulată de Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 împreună cu S.C. Urban S.A., în vederea asigurării fluenţei traficului rutier şi pietonal.

Astfel, ADPDU 6 a acţionat prompt pe tot parcursul nopţii precedente şi în dimineaţa zilei de astăzi, prin operaţiuni de împrăştiere a materialului antiderapant pe arterele secundare de circulaţie, pe aleile şi străzile adiacente blocurilor de locuinţe.

De asemenea, s-a acţionat la degajarea căilor de acces către instituţiile de interes public, unităţi spitaliceşti, şcoli şi grădiniţe, staţii de metrou sau RATB.

În paralel, S.C. Urban S.A. a acţionat noaptea trecută pe străzile principale şi secundare cu: 36 de pluguri, 16 sărăriţe, 7 cisterne şi 5 încărcătoare frontale.

 Echipe de lucrători au fost mobilizate pentru a îndepărta zăpada şi pentru a împrăştia material antiderapant. Soluţiile de deszăpezire folosite în această iarnă sunt ecologice, pentru a curăţa temeinic străzile şi pentru a nu deteriora carosabilul. Au fost folosite 140 de tone de soluţie ecologică anti-îngheţ Eco Taw.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑