Stiri foto 1

Published on decembrie 30th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Intervenţii pentru înlăturarea zăpezii aşternute în ultimele zile

În ultimele zile, când în Capitală a nins abundent şi a viscolit, Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a coordonat acţiunea de deszăpezire derulată de Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU) împreună cu S.C. Urban S.A., în vederea asigurării fluenţei traficului rutier şi pietonal.

Astfel, ADPDU 6 a acţionat atât ieri cât şi în dimineaţa zilei de astăzi prin operaţiuni de împrăştiere a materialului antiderapant (aproximativ 200 de tone) pe arterele secundare de circulaţie: 101 alei şi străzi adiacente blocurilor de locuinţe.

De asemenea, s-a acţionat la degajarea căilor de acces către instituţiile de interes public, unităţi spitaliceşti, staţii de metrou sau RATB.

În paralel, S.C. Urban S.A. a acţionat pe străzile principale şi secundare cu: 32 de pluguri, 10 sărăriţe, 7 cisterne, 5 încărcătoare frontale şi 3 bobkat, împrăştiind peste o mie de tone de material antiderapant.

Echipe de lucrători (205 muncitori necalificaţi) au fost mobilizate pentru a îndepărta zăpada şi pentru a împrăştia material antiderapant. Soluţiile de deszăpezire folosite în această iarnă sunt ecologice, pentru a curăţa temeinic străzile şi pentru a nu deteriora carosabilul. În total, au fost folosite 450 de tone de soluţie ecologică anti-îngheţ Eco Thaw.

Lucrătorii Urban S.A. intervin şi astăzi, atât la curăţarea de zăpadă a trecerilor de pietoni şi a staţiilor RATB, cât şi la degajarea gurilor de scurgere, în vederea evitării acumulării de apă pe strazi.

 

 

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑