Stiri IMG_7667_ovidiu_micsik

Published on octombrie 4th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Întrunire pe tema siguranței și protecției cetățenilor din Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, alături de viceprimarul Gabriel Petrea, au participat astăzi, 4 octombrie 2012, la o întrunire cu reprezentanţii Inspectoratului General de Poliţie, ai Poliţiei Locale, ai firmelor de pază şi directori din cadrul serviciilor descentralizate Sector 6.

Scopul acestei întâlniri a fost discutarea strategiei ce uneşte toate instituţiile pentru prevenirea fenomenelor infracţionale.

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a cerut reprezentanţilor instituţiilor de ordine publică să colaboreze pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor.

Principala temă de discuţie pe ordinea de zi a întâlnirii a fost siguranţa în unităţile de învăţământ din Sectorul 6 pentru evitarea oricăror incidente.

„Este nevoie de colaborarea tuturor instituţiilor pentru a asigura comunităţii siguranţa care i se cuvine. Sunt convins că atât poliţia naţională, cât şi poliţia locală vor face tot ce le stă în putere pentru ca elevii să fie în siguranţă”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑