Stiri centru

Published on octombrie 9th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

La Complexul Socio-Medical “Sfântul Nectarie”, cetăţenii din sectorul 6 beneficiază de servicii medicale de calitate

Pe parcursul lunii septembrie, peste 1000 de cetăţeni ai Sectorului 6 au beneficiat de serviciile medicale din cadrul Complexului Socio-Medical « Sfântul Nectarie ».

Cele mai accesate servicii au fost cele de explorări funcţionale/ecografie de care au beneficiat peste 250 de persoane, servicii de analize de laborator au solicitat 200 de cetăţeni, iar cabinetul de endocrinologie a fost vizitat de peste 150 de adulţi.

Complexul Socio-Medical « Sfântul Nectarie » este o instituţie nouă, dotată cu aparatură modernă, fiind rezultatul parteneriatului dintre Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Asociaţia AHAVA. Complexul social dispune de capacitate de primire, diagnostic, tratament şi recuperare medicală, fiind singurul complex din Sectorul 6 care acordă asistenţă medicală de specialitate pentru persoane adulte aflate în  imposibilitate socială şi financiară de a suporta cheltuielile unui serviciu medical complex, din cauza lipsei de venituri sau a veniturilor insuficiente.

În cadrul Complexului Socio-Medical « Sfântul Nectarie » funcţionează cabinete de dermatologie, ginecologie, ortopedie şi reumatologie, explorări funcţionale – ecografie, cardiologie şi medicină internă, medicină generală/internă şi de familie, ORL, analize de laborator, gastroentorologie, psihologie, psihiatrie, medicina muncii, diabet – boli de nutriţie şi endocrinologie.

Complexul Socio-Medical « Sfântul Nectarie » se află în bulevardul Uverturii nr 81 şi se adresează tuturor cetăţenilor Sectorului 6, iar persoanele nevoiaşe, cu venituri reduse, pot beneficia de gratuitate sau subvenţie pentru a avea acces la serviciile de sănătate.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑