Stiri Image2

Published on iunie 13th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

La început de week-end, amplă acţiune de fluidizare a circulaţiei la ieşirea din Bucureşti

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 face apel la cetăţeni să şofeze regulamentar, să nu obstrucţioneze circulaţia mijloacelor de transport în comun, să respecte indicatoarele cu “oprirea interzisă”, să nu staţioneze pe trecerile de pietoni şi să nu blocheze accesul în spitale, policlinici sau instituţii de învăţământ.

În acest sens, la sfârşitul acestei săptămâni, în data de 14.06.2014, vor avea loc activităţi comune cu Brigada de Poliţie Rutieră şi Secţia nr. 25 Poliţie, în vederea  fluidizării circulaţiei în zona intersecţiei Valea Cascadelor.

Intervenţiile au rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectuează curse către localităţile limitrofe din Bucureşti şi, implicit, să asigure desfăşurarea traficului rutier în condiţii optime.

Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarece reprezintă un punct de acces în Bucureşti şi într-o zonă comercială aglomerată. Şoferii trebuie să ţină cont de legislaţia în vigoare.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑