Comunicate de presă

Published on decembrie 18th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

La iniţiativa primarului Rareş Mănescu, o sută de sisteme de parcări inteligente verticale vor fi realizate în Sectorul 6

În şedinţa de ieri, 17 decembrie a.c., consilierii locali ai Sectorului 6 au aprobat Hotărârea privind aprobarea programului multianual de investiţii pentru „Implementarea a 100 de sisteme de parcări inteligente verticale”, iniţiată de primarul Rareş Mănescu.

Potrivit acestei hotărâri, finanţarea va fi realizată din bugetul local al Sectorului 6 şi din alte surse de finanţare, programul multianual de investiţii urmând să fie revizuit, adaptat şi aprobat anual în perioada 2016 – 2019. Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane este autoritatea care va duce la îndeplinire prevederile hotărârii Consiliului Local.

Problema spaţiilor de parcare, cu care se confruntă şoferii în Capitală, este bine ştiută de ani de zile, iar Sectorul 6 este unul dintre cele mai aglomerate. Suntem singura comunitate din România care a implementat sistemul smart-parking. Până acum, am construit aproape 70 de baterii smart-parking. Cererea este, în continuare, foarte ridicată, astfel că ne propunem să continuăm acest program cu încă 100 de sisteme”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Potrivit Graficului de eşalonare financiară a programului multianual de investiţii privind achiziţionarea a 100 de sisteme de parcări inteligente verticale în Sectorul 6, în perioada 2016 – 2019, costurile estimate se ridică la 32.176 mii de euro.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte