Stiri clubul-seniorilor-primaria-sector-6

Published on noiembrie 8th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

”La mulţi ani!” Clubul Seniorilor Sector 6

Cu susţinerea Primăriei Sectorului 6, Clubul Seniorilor, situat în Calea Plevnei nr. 234, a sărbătorit un an de activitate. Vernisajul de pictură, croitorie şi fotografie organizat cu acest prilej a reprezentat un moment de bucurie şi aducere aminte pentru cele peste 100 de persoane vârstnice prezente la eveniment.

Din programul manifestării au mai făcut parte un mic moment artistic realizat de membrii „Orei de creaţie” – cel mai nou atelier care funcţionează în cadrul centrului – o punere în scenă cu măşti de carnaval şi un ”pom al vieţii” decorat cu lucrări ale beneficiarilor. În cinstea evenimentului 25 de măşti veneţiene, 25 de eşarfe, 20 de tricouri şi 62 de fotografii au decorat pereţii sediului.

În alocuţiunile rostite cu acest prilej au fost trecute în revistă realizările majore, eforturile depuse de autorităţile locale ale Sectorului 6 pentru susţinerea activităţilor, implicarea coordonatorilor diferitelor ateliere – Raluca Popa şi Cătălina Nedelcu – dar şi momentele deosebite, care au marcat cu relevanţa lor timpul scurs de la inaugurarea clubului, în urmă cu un an.

Cu un număr de 650 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spaţiu de relaxare şi agrement pentru pensionarii din Sectorul 6, un loc destinat stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.

Centrul derulează programe culturale, sportive, de abilitare şi petrecere a timpului liber, reuşind pe parcursul unui an să schimbe statutul şi imaginea de sine  a beneficiarilor săi, afectaţi de problemele specifice vârstei a treia.

 

 

 

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑