Comunicate de presă

Published on decembrie 22nd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

La propunerea primarului Rareş Mănescu, creanţele fiscale mai mici de 40 lei aflate în sold la data de 31 decembrie vor fi anulate

În şedinţa din 17 decembrie a.c., consilierii locali ai Sectorului 6 au aprobat Hotărârea privind anularea creanţelor fiscale mai mici de 40 de lei, aflate în sold la data de 31.12.2015, datorate de persoanele fizice şi juridice, iniţiată de primarul Rareş Mănescu.

Potrivit acestei hotărâri, se aprobă anularea creanţelor fiscale restante aflate în sold la data de 31 decembrie 2015, mai mici de 40 de lei, înregistrate în evidenţele fiscale ale Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Sector 6.

 Suma prevăzută în acest sens pentru contribuabilii persoane juridice este de 8.757,46 lei, iar pentru contribuabilii persoane fizice – 142.283,98 lei.

„Măsura optimizează costurile cu recuperarea creanţelor nesemnificative, a  dobânzilor şi a penalităţilor de întârziere cu valoare redusă. În acest fel, creşte eficienţa procesului de încasare a datoriilor către stat, în contextul în care, pentru creanţele fiscale cu valoare simbolică, se cheltuie mai mult cu recuperarea”, a declarat primarul Rareş Mănescu.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte