Stiri sportivi 02

Published on martie 26th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

”Liga Tinerilor Sportivi” în Sectorul 6

Începând cu luna aprilie, copiii şi adolescenţii din Sectorul 6 sunt invitaţi să se înscrie la activităţile proiectului ”Liga Tinerilor Sportivi”, care pune la dispoziţia celor interesaţi, cursuri gratuite de scrimă, baschet, snooker, tenis de câmp, fotbal sau arte marţiale.

Cu susţinerea Primăriei Sector 6, proiectul le oferă participanţilor multe surprize şi oportunităţi în domeniul petrecerii timpului liber şi al cultivării unor aptitudini personale.

Activităţile se vor derula în locaţii specializate, în cadrul unui program flexibil şi sub îndrumarea unor instructori calificaţi.

Derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, proiectul vizează latura socio-comportamentală a acestui tip de activităţi, cu accent pe prevenirea abandonului şcolar, a consumului de alcool sau droguri, a comportamentelor antisociale ce pot afecta viitorul copiilor şi adolescenţilor din comunitate.

Concomitent, programul oferă celor interesaţi ocazia de a participa la o serie de activităţi sportive, în scopul petrecerii timpului liber şi al cultivării propriilor talente, în funcţie de vârsta potenţialilor beneficiari: scrimă: 6-9 ani; baschet: 9-14 ani; snooker: 11-18 ani; tenis: 6-9 ani; fotbal: 13-18 ani; arte marţiale: 5-16 ani.

Părinţii se pot adresa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, la sediul din str. Drumul Sării, nr.2A – Serviciul Prevenirea separării copilului de familie – sau la adresa de email [email protected]. Informaţii suplimentare, la  numărul de telefon 021.317.63.11.

“Liga Tinerilor Sportivi” este un proiect de tradiţie al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6. Destinat iniţial ”copiilor străzii” sau celor cu  devianţă comportamentală, proiectul a fost extins şi la alte categorii de beneficiari, datorită modalităţilor specifice de stimulare a comunicării şi  responsabilizării pe care le implică lucrul în echipă.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑