Stiri pepeni

Published on iulie 12th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Locuri speciale pentru vânzarea pepenilor, în Sectorul 6

În această perioadă, Primăria Sectorului 6 pune la dispoziţia comercianţilor locuri special amenajate pentru vânzarea pepenilor.

Administraţia Pieţelor Sector 6 a eliberat deja avize pentu ocuparea unor astfel de spaţii, cu o suprafaţă de 5 metri pătraţi, situate în perimetrul pieţelor din sector. De exemplu, numai în Piaţa Veteranilor, din Cartierul Militari au fost amenajate 30 de astfel de locuri, dar şi în pieţele Drumul Taberei II, Chilia Veche, Apusului, Gorjului, Veteranilor, Valea Ialomiţei, Valea Argeşului, Crângaşi şi Orizont există spaţii pentru care au fost eliberate avize de comercializare a pepenilor.

Pentru a menţine curăţenia în pieţe în sezonul pepenilor,  Administraţia Pieţelor a contractat o firmă de salubrizare care pune la dispoziţia comercianţilor saci de gunoi şi care se obligă să menţină curate spaţiile de vânzare.

Persoanele care doresc să obţină o autorizaţie temporară pentru vânzarea pepenilor se pot adresa Administraţiei Pieţelor Sector 6, Şos. Virtuţii nr. 148, la tel. 021.316.12.97/98 şi pot obţine mai multe informaţii de pe site-ul www.piete6.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑