Primaria parc-drumul-taberei-primarie6.ro

Published on septembrie 12th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Lucrările de modernizare a Parcului Drumul Taberei avansează într-un ritm rapid – informare publică, septembrie 2013

În prezent, în Parcul Drumul Taberei se execută mai multe tipuri de lucrări, respectiv: realizarea fundaţiilor şi a confecţiilor metalice pentru sera tip grădină botanică, fundaţii şi confecţii metalice pavilion şahişti, realizarea aleilor auto, aleilor pietonale şi  aleilor pentru labirintul englezesc, montarea pilonilor podului Belvedere.

Conform informațiilor furnizate de responsabilii de proiect, în execuţia acestor lucrări sunt angrenate câte patru echipe, formate din minim 10 lucrători.

Pentru perioada următoare, proiectul de modernizare arhitecturală şi peisagistică a Parcului Drumul Taberei cuprinde lucrările: fundaţii şi confecţii metalice pentru pasarela pietonală suspendată, reţele de sonorizare, reţele de iluminare, amenajare locuri de joacă, finisaje amenajare teren, degajarea resturilor, a gunoaielor şi a pământului excavat.

„Lucrările în Parcul Drumul Taberei se desfășoară într-un ritm tot mai alert. Drept dovadă, după primele patru luni de la punerea în aplicare a proiectului de modernizare a parcului, cele mai multe dintre lucrări au fost finalizate înainte de termenul prevăzut. Așa cum am promis, până la sfârşitul anului 2013, proiectul va fi gata în proporție de 70%. Discut în fiecare săptămână cu dirigintele de șantier pentru ca bunul mers al lucrărilor să nu fie perturbat, a declarat Rareş Mănescu, Primarul Sectorului 6.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑