Comunicate de presă

Published on ianuarie 14th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Magazinele din marile centre comerciale ale Sectorului 6 vor practica reduceri de preţuri

În perioada imediat următoare, bucureştenii îşi vor putea înnoi garderoba profitând de preţurile mici pe care le vor practica magazinele din marile centre comerciale.

Începând de vineri, 15 ianuarie a.c., peste 25 de firme, majoritatea deţinând magazine în marile centre comerciale AFI Cotroceni, Plaza România, Carrefour Orhideea, Auchan Drumul Taberei, Militari Shopping Center sau Cora, vor aplica reduceri. Firmele au depus la Biroul Unic al Primăriei Sectorului 6 notificări care le permit vânzarea produselor anunţate sub denumirea „soldare/solduri”. În această categorie intră doar produsele nealimentare a căror desfacere are caracter sezonier.

Reamintim câteva dintre condiţiile pe care societăţile comerciale trebuie să le îndeplinească pentru a li se permite vânzările cu preţ redus, în conformitate cu OUG nr. 99/2000:

  • Comercianţii sau persoanele împuternicite de către aceştia trebuie să completeze două formulare de notificare – unul se depune la sediul Primăriei, iar celălalt se păstrează la sediul structurii de vânzare, pentru a putea fi prezentat organelor de control.
  • Potrivit prevederilor legale, vânzările de soldare pot fi realizate numai în decursul a două perioade pe an, stabilite de comerciant, în intervalele 15 ianuarie – 15 aprilie şi 1 august – 31 octombrie, pe o perioadă de maximum 45 de zile.
  • Stocul de produse propus pentru soldare trebuie să fie constituit în prealabil, cu cel puţin 15 zile calendaristice înainte de data de debut a vânzării, şi nu va fi reînnoit după constituire sau în cursul vânzărilor de soldare.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte