Comunicate de presă

Published on martie 3rd, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Mărţişoare de la prietenii cu patru lăbuţe

Orez cu lapte, bomboane şi biscuiţi sunt bunătăţile cu care au fost răsplătiţi beneficiarii Complexului de Servicii Sociale “Floare Roşie” din Sectorul 6, cu ocazia vizitei efectuate ieri, 2 martie 2016 de voluntarii VierPfoten.

Însoţiţi de îngrijitori şi dresori, căţeii au intrat în toate camerele centrului rezidenţial pentru persoane vârstnice, dăruind fiecărei doamne flori şi mărţişoare.

Ceea ce săptămână de săptămână este un program terapeutic de abilitare şi confort emoţional, pe care Fundaţia VierPfoten îl acordă gratuit bătrânilor din Floare Roşie, s-a transformat, în a doua zi de primăvară, într-o manifestare de bucurie şi recunoştinţă reciprocă.

Terapia asistată cu animale este o metodă modernă, folosită cu success în tratamentul unor disfuncţionalităţi psihice care afectează persoane de toate vârstele şi categoriile sociale.

“Dezvoltarea pe raza Sectorului 6 a unor parteneriate public-private în interesul cetăţenilor este o prioritate, iar programul ”Câini pentru oameni”, derulat de DGASPC Sector 6 şi Vier Pfoten în beneficiul a 100 de bătrâni şi 200 de copii cu dizabilităţi, reprezintă unul dintre exemplele de reuşită în acest sens”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte