Stiri vier-pfoten-patru-labute

Published on martie 5th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Mărţişoare de la prietenii cu “patru lăbuţe”

Cu sprijinul Primariei Sectorului 6 şi pentru a sărbători venirea primaverii, astăzi, 5 martie 2014, beneficiarii Complexului de Servicii Sociale ,,Floare Roşie” au primit vizita prietenilor patrupezi de la fundaţia Vier Pfoten. Cu acest prilej, bătrânilor rezidenţi în cadrul complexului li s-au oferit mărţisoare şi urări de viaţă lungă.

Evenimentul a avut loc în baza parteneriatului derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi fundaţia pentru protecţia animalelor Vier Pfoten cu scopul de a îmbunătăţi calitatea vieţii bătrânilor din centru.

 Echipa prietenilor patrupezi este compusă din Mulan, Ţuca, Tibi şi Richi, foşti câini maidanezi salvaţi şi antrenaţi de Vier Pfoten pentru programul de terapie asistată de animale, derulat în ultimii şapte ani pe raza Sectorului 6.

Complexul de Servicii Sociale ,,Floare Roşie” funcţionează în str. Floare Roşie nr. 7A, Sector 6 şi este un complex modern, unde persoanele vârstnice aflate în dificultate pot beneficia de măsuri de suport specifice situaţiei de dependenţă, prin asigurarea serviciilor de îngrijire în sistem rezidenţial.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑