Comunicate de presă

Published on februarie 29th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Mărţişoarele, mesagere ale unei apropieri între generaţii

Simboluri ale primăverii şi ale revenirii naturii la viaţă, mărţişoarele au primit noi semnificaţii în mâinile copiilor înscrişi la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul “Golescu Grant” din Sectorul 6.

Timp de două săptămâni, sub îndrumarea coordonatorului şi cu determinarea de a face un gest de afecţiune şi respect, cei 10 micuţi care urmează cursurile gratuite de arte plastice din cadrul Centrului „Golescu Grant” au muncit la confecţionarea mărţişoarelor  cu destinaţie aparte.

Fabricate dintr-o plastelină specială care se “coace” în cuptorul cu microunde, cele 90 de simboluri ale primăverii îşi vor găsi, cât de curând, posesorii în persoanele doamnelor în vârstă, rezidente ale Complexului de Servicii Sociale “Floare Roşie” din Sectorul 6.

Vizita micilor artişti la sediul din Str. Floare Roşie, nr.7A, va avea loc mâine, 1 Martie 2016, începând cu orele 16.00, în cadrul unei ceremonii dedicate primăverii, dar şi persoanelor de vârsta a treia din comunitatea Sectorulului 6.

“O comunitate unită se fundamentează pe un dialog între generaţii şi pe unele gesturi de apropiere, în aparenţă mici, dar care poartă o semnificaţie profundă”, a declarat primarul Rareş Mănescu.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte