Stiri 664-IMG_2187

Published on martie 6th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Mărţişorul vine şi la Complexul de Servicii Sociale ”Floare Roşie”

Peste 80 de persoane vârstnice rezidente ale Complexului de Servicii Sociale ”Floare Roşie” vor fi vizitate astăzi, 6 martie, de către prietenii lor patrupezi de la fundaţia Vier Pfoten. Cu acest prilej, pe lângă bucuria revederii cu micii prieteni, doamnele vor primi mărţişoare, iar petrecerea ce va urma va fi însoţită de flori, muzică şi multă bună dispoziţie.

În baza proiectului derulat de către Primăria Sectorului 6 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, în parteneriat cu fundaţia pentru protecţia animalelor Vier Pfoten, câinii vin însoţiţi de dresori în centru, în fiecare săptămână şi interacţionează cu bătrânii. La cerere, căţeii execută comenzi sau se lasă mângâiaţi, iar unii rezidenţi s-au obişnuit deja să-i îi aştepte cu câte ceva de mâncare. Scopul proiectului este de a îmbunătăţi calitatea vieţii bătrânilor din centru. Echipa este compusă din Mulan, Ţuca şi Tibi, foşti câini maidanezi salvaţi şi antrenaţi de Vier Pfoten pentru programul de terapie asistată de animale, derulat în ultimii şapte ani şi în sprijinul copiilor cu dizabilităţi.

Complexul de Servicii Sociale ,,Floare Roşie” funcţionează în str. Floare Roşie nr. 7A, Sector 6 şi este un complex modern, unde persoanele vârstnice aflate în dificultate pot beneficia de măsuri de suport specifice situaţiei de dependenţă, prin asigurarea serviciilor de îngrijire în sistem rezidenţial.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑