Comunicate de presă logo_dgaspc

Published on decembrie 14th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Măsuri în sprijinul persoanelor fără adăpost din Sectorul 6

În noaptea de 13-14 decembrie 2012, echipa de intervenţie a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a identificat şi a strâns de pe stradă un număr de 12 persoane fără adăpost, opt bărbaţi şi patru femei, care au fost conduse în locaţiile special amenajate pe raza sectorului.

În prezent, 27 de adulţi lipsiţi de locuinţă sunt găzduiţi în incinta Complexului Sociomedical Sfântul Nectarie şi alţi 20 în Adăpostul de Noapte din strada Inspiraţiei. Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Arlechino, aflat tot în subordinea DGASPC Sector 6, a primit un număr de patru copii fără adăpost, depistaţi în ultimele zile pe raza sectorului.

De la începutul acţiunii, în data de 10 decembrie 2012, un număr de 32 de adulţi şi patru copii care locuiau pe stradă au fost identificaţi şi găzduiţi în centrele DGASPC 6, acolo unde beneficiază de adăpost şi hrană în perioadele cu temperaturi negative extreme.

În cadrul aceleiaşi campanii, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a pus la dispoziţia cetăţenilor numărul de urgenţă 0731.624.849, la care pot fi sesizate cazurile de persoane fără adăpost identificate pe raza Sectorului.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑