Stiri logo-primarie6-ro

Published on august 26th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Micii şahisti din Sectorul 6 participă la turneul de la Eforie Nord

Cu susţinerea Primăriei Sectorului 6, copiii beneficiari ai Programului ”Lumea celor 64 de pătrate” vor participa la Concursul Internaţional de şah Memorial Cristian Gheorghe – Turneul Centrocoop, ediţia a XXVII-a, care se desfăşoară în staţiunea Eforie Nord, în perioada 26 august – 3 septembrie a.c.

Cu vârste între 8 şi 14 ani, copiii se află în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, fiind încluşi în programul de pregătire şahistă care se derulează la nivelul comunităţii în scopul promovării talentelor şi prevenirii situaţiilor de risc la copii şi adolescenţi. Sub denumirea ”Lumea celor 64 de pătrate”, programul are peste de 60 de beneficiari, copii şi adolescenţi, care participă la cursuri de şah de două ori pe săptămână, sub îndrumarea unor profesori cu palmares bogat, în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant” din Sectorul 6.

Micii şahisti au mai participat la ediţiile din 2011, 2012 şi 2013 ale competiţiei de la Eforie Nord, când au obţinut rezultate meritorii.

Împărţit pe două secţiuni – începători şi avansaţi – concursul din acest an a început astăzi, la orele 10:00, atunci când iubitorii sportului minţii, copii cu vârste între 6 şi 14 ani, au demarat înfruntarea în faţa tablelor cu 64 de pătrate.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑