Stiri OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Published on septembrie 6th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Micii şahişti din Sectorul 6

În perioada 26 august – 02 septembrie, la Eforie Nord, cei mai talentaţi mici şahişti din Sectorul 6 au participat la competiţia internaţională de şah “CENTROCOOP – Memorialul Cristian Gheorghe. Ajuns la cea de-a douăzeci şi cincea ediţie, concursul a oferit şansa copiilor din diverse ţări în a demonstra competenţele dobândite.

Copiii, beneficiari ai serviciilor sociale din sectorul 6, au obţinut rezultate bune, în special la grupa de vârsta 10-14 ani.

Cei mici s-au pregătit încă de anul trecut în cadrul proiectului “Lumea celor 64 de pătrate” derulat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Proiectul îşi propune să stimuleze gândirea logică şi spiritul de competiţie şi vizează integrarea socială a copiilor cu probleme sociale sau de comportament din Sectorul 6.

În cadrul acestui concurs, micii şahişti au avut ocazia de a se întâlni cu copii de aceeaşi vârstă din Germania şi Rusia care sunt pasionaţi de sportul minţii şi, totodată, au reuşit să-şi etaleze cunoştiinţele acumulate în perioada antrenamentelor desfăşurate săptamânal la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Palatul Copiilor”din Sectorul 6.

 


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑