Stiri Secventa din filmul Micile Vedete descopera secretul magnetilor

Published on mai 26th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Micile Vedete româneşti, la Cannes 2014

Primăria Sectorului 6 îi sprijină pe cei peste 70 de copii talentaţi care joacă în filmele de scurtmetraj „Aventurile Micilor Vedete în parc” şi „Micile Vedete descoperă secretul magneţilor”,participantela Festivalul de Film de la Cannes 2014, secţiunile Short Film Corner şi Romanian Short Waves.  

Peliculele sunt producţii ale Şcolii de Film şi Televiziune pentru Copii „Micile Vedete”, prezentă pentru a treia oară pe covorul roşu al Rivierei Franceze, după succesele din 2011 şi, respectiv, 2012, cu filmele din seria educativă „Aventurile Micilor Vedete”.

Trailerele filmelor pot fi vizionate aici:

–          http://www.micilevedete.ro/filme/aventurile-micilor-vedete-in-parc-2013/

–          http://www.micilevedete.ro/filme/micile-vedete-descopera-secretul-magnetilor-2013/

Şcoala „Micile Vedete” este prima şcoală de film şi televiziune pentru copii din România, se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani şi oferă cursuri axate pe trei discipline: tehnică de filmare, interpretare şi dicţie, indispensabile unor viitori profesionişti în film şi televiziune.

„Cursurile <Şcolii de Film şi Televiziune Micile Vedete> au capacitatea de a readuce armonia în evoluţia copiilor. Creativitatea celor mici nu trebuie ignorată, dimpotrivă, potenţialul lor trebuie descoperit cât mai curând şi dezvoltat, prin intermediul educaţiei nonformale.

Este esenţial, pentru fiecare dintre noi, să învăţăm să ne descoperim. În acest sens, Şcoala Micilor Vedete facilitează fiecărui copil înscris în acest proiect cunoaşterea de sine, cea mai importantă trăsătură de caracter dintre toate. Este convingerea mea ca Şcoala Micilor Vedete îi face pe copii mai încrezători în forţele proprii, mai curajoşi, mai activi, pro-activi chiar, în societatea globală multimedia în care trăim cu toţii”, a declarat Rareş Mănescu, Primarul Sectorului 6.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑