Stiri logo-primarie6-ro

Published on iunie 23rd, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Modificări în programul de eliberare a documentelor de identitate

Biroul de Evidenţă a Persoanelor din Crângaşi îşi va relua activitatea începând de miercuri, 25 iunie

În aceste zile, în cadrul Direcţiei Locale de Evidenţă a Persoanelor Sector 6 au loc operaţiuni de implementare a Sistemului Naţional Informatic de Evidenţă a Persoanelor (SNIEP).

Astfel, reprezentanţii acestei autorităţi informează că solicitările de eliberare a documentelor de identitate se desfăşoară după următorul program:

  • Cărţile de identitate pentru a căror eliberare au fost depuse documente doveditoare până vineri, 21 iunie a.c., orele 12.00, se vor elibera la termen;
  • Toate centrele de evidenţă a persoanelor din sector continuă să primească cereri de eliberare cărţi de identitate, dar acestea vor fi puse la dispoziţia cetăţenilor într-un interval de trei săptămâni;
  • Cărţi de identitate în sistem de urgenţă vor fi eliberate numai la prezentarea unui bilet de avion sau a unui bilet de internare în spital;
  • Pentru elevii care au de susţinut examene sau se află în alte situaţii în care au nevoie de documente de identitate, centrele de evidenţă a persoanelor Sector 6 vor elibera cărţi de identitate provizorii.

Important de ştiut pentru locuitorii Sectorului 6 este şi faptul că începând de miercuri, 25 iunie a.c., biroul de evidenţă a persoanelor nr. 1, din cadrul Secţiei de Poliţie 20, Crângaşi, îşi va relua activitatea.

Relaţii suplimentare în legătură cu programul de eliberare a documentelor de identitate, numerele de telefon ale centrelor şi adresele acestora pot fi obţinute de pe site-ul instituţiei: http://evidentapersoanelor6.ro.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑