Stiri mos-craciun_articol

Published on decembrie 19th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Moş Crăciun a poposit în Sectorul 6

În preajma sărbătorilor de iarnă, Moş Crăciun a vizitat pe rând peste 1500 de beneficiari ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Astfel, 120 de copii care frecventează cursurile grădiniţelor Buburuza Mare, Buburuza Mică, 100 din grădiniţele Centrul Parohial “Sf. Andrei”, Centrul Parohial “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”, precum şi 657 de prichindei de la Centrul social multifuncţional “Neghiniţă” (Creşa 13), Centrul social multifuncţional “Harap Alb” (Creşa Militari), Centrul social multifuncţional “Pinochio” (Creşa Drumul Taberii), au primit încântaţi vizita Moşului, l-au tras de barbă, au spus poezii, iar la final au primit darul mult dorit din sacul plin cu surprize.

Moşul şi-a continuat drumul către cei 79 de copii aflaţi în asistenţă maternală, cei 30 de beneficiari ai centrelor “Speranţa” şi “Arlechino” precum şi la cei 24 de copii rezidenţi ai apartamentelor sociale. Nu au fost uitaţi nici cei 290 de prichindei cu deficienţe care beneficiază de serviciile oferite în cadrul centrului “Domniţa Balaşa” şi în Centrul pentru copii cu dizabilităţi “Sf. Andrei”. De asemenea, 120 de copii care frecventează programul centrelor de zi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 au fost surprinşi de vizita Moşului şi s-au întrecut pe ei pentru a-l impresiona.

Un bun prilej pentru gesturi frumoase în apropierea sărbătorilor a fost făcut de Moş Crăciun şi pentru 90 de bătrâni aflaţi în Complexul de Servicii Sociale “Floare Roşie” şi în Centrul pentru persoane vârstnice “Sf. Mucenic Fanurie”.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 găsiţi la www.asistentasociala6.ro.

Tags: , , , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑