Comunicate de presă

Published on decembrie 22nd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Moş Crăciun a poposit la SocialXChange

În atelierul lui Moş Crăciun a fost mare agitaţie, pregătirile pentru serbarea care a avut loc ieri, 21 decembrie 2015, în incinta Magazinului SocialXChange, au fost intense, fiecare dorinţă a copiilor fiind îndeplinită cu stricteţe.

Moşul a venit încărcat cu daruri multe pentru toţi copiii cuminţi ai căror părinţi muncesc în cadrul proiectului SocialXChange. Cu emoţie în glas, cei mici au recitat poezii şi au cântat colinde, iar Moşul cel darnic le-a răsplătit din plin efortul.

Atelierul în care s-au „confecţionat” darurile aparţine firmei Ariston Thermo România, iar echipa care s-a ocupat de cadouri merită toată aprecierea. Cei mici au primit exact ceea ce şi-au dorit, pentru că i-au trimis din timp scrisori Moşului, urmând tradiţia. Bucuria copiilor a fost fără margini în momentul în care şi-au văzut dorinţele materializate sub brad.

„Mulţumim din suflet celor care s-au transformat în Moş Crăciun pentru aceşti copii, mai ales că unii dintre ei l-au vazut astăzi pe Moş pentru prima dată. Zâmbetele şi surpriza din ochii prichindeilor au fost magice”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Magazinul SocialXChange din Calea Crângaşi, nr. 3, funcţionează după un principiu foarte simplu şi are nevoie doar de ajutorul oamenilor deosebiţi care vor şi pot dona diferite produse (cu precădere alimente), pentru că în comunitate există oameni care nu-şi permit să achiziţioneze bunurile de care au nevoie, dar vor să muncească pentru ele.

La SocialXChange persoanele care traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar şi au domiciliul pe raza Sectorului 6 pot beneficia de produsele de care au nevoie, prin prestarea de muncă în folosul comunităţii.

Atât donaţia, cât şi munca se transformă în puncte (nu bani), iar cei care acumulează puncte au acces la produsele existente în incinta magazinului SocialXChange sau la serviciile oferite prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6  (salinoterapie, animaţie, cursuri pentru copii etc.).


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte