Comunicate de presă

Published on decembrie 23rd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Moş Crăciun, în vizită la Conacul “Golescu Grant” şi la Complexul “Floare Roşie”

Astăzi, 23 decembrie a.c., reprezentanţii Fundaţiei Aura Ion vizitează persoanele vârstnice rezidente ale Complexului de Servicii Sociale „Floare Roşie”, din Cartierul Militari, pentru a le aduce un zâmbet şi un cadou din partea lui Moş Crăciun.

De asemenea, ieri, 22 decembrie a.c., Fundaţia Aura Ion a organizat la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul „Golescu Grant” un eveniment cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Invitaţii de onoare au fost peste 40 de copii de la Centrul de Primire şi Evaluare în Regim de Urgenţă „Arlechino”, precum şi copii aparţinând unor familii defavorizate din Bucureşti.

Au contribuit cu tot sufletul la distracţia celor mici animatori de la firma Blu Party, care au organizat sesiuni de facepainting şi diverse jocuri de interior, totul într-o atmosferă de Crăciun din care nu au lipsit bradul şi Moşul. Cadourile copiilor au fost personalizate şi dăruite fiecăruia la finalul spectacolului de colinde.

Cei mici au fost extrem de bucuroşi pentru că, timp de câteva ore, s-au simţit personaje principale într-o atmosferă de poveste. În plus, Moşul le-a adus cadourile pe care şi le doreau, ceea ce i-a făcut şi mai fericiţi”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

 

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑