Comunicate de presă SocialXChange

Published on septembrie 24th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Ne pregătim pentru iarnă!

Zilele trecute au sosit la magazinul SocialXChange, prin bunăvoinţa unui donator generos, trei perechi de schiuri utlilizate, dar în stare bună.

Cine îşi doreşte să le achiziţioneze trebuie să ştie că acestea au fost evaluate la 20 de puncte/perechea. Ceea ce înseamnă că cel/cei interesaţi ar trebui să scoată din buzunar suma de 40 de lei pe care să o utilizeze cumpărând produse alimentare. Împreună cu bonul doveditor şi alimentele, să se prezinte în Calea Crângaşi nr. 3 pentru a lua schiurile dorite. În acest moment, în cadrul magazinului este nevoie de: ulei, pastă de tomate, conserve (carne, paté, peşte, gem), eugenii, biscuiţi sau alte produse din categoria dulciuri, ambalate şi aflate în termen de valabilitate.

Alimentele vor ajunge la persoanele defavorizate din comunitate, care – în schimbul muncii prestate în folosul comunităţii – vor putea pune ceva pe masă familiei.

Principiul pe care funcţionează SocialXChange este simplu şi deja cunoscut de mulţi membri ai comunităţii: oameni darnici donează diferite produse (obiecte,  alimente etc), iar cei  care nu-şi permit să achiziţioneze bunuri de care au nevoie vin să muncească pentru ele.

Atât donaţia, cât şi munca se transformă în puncte (nu în bani), iar cei care acumulează puncte au acces la produsele existente în incinta magazinului SocialXChange sau la serviciile pe care le putem oferi prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6  (salinoterapie, cursuri de şah, informatică sau dansuri pentru copii).

Pe acestă cale, invităm persoanele fizice/juridice să sprijine acestă iniţiativă, devenind clienţi-donatori, pentru a stimula dezvoltarea resurselor umane şi promovarea ocupării forţei de muncă prin care să permitem accesul beneficiarilor noştri un nivel decent de viaţă.

Pentru mai multe informaţii, puteţi contacta DGASPC Sector 6 la: www.socialxchange.ro, [email protected], [email protected].

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑