Stiri karateka-12.11.2013

Published on noiembrie 12th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Noi performanţe sportive pentru karateka din Sectorul 6

Campionatul National SKDUN pe echipe, desfăşurat pe 9 noiembrie în Bucureşti, a dat un nou prilej de afirmare copiilor susţinuţi de Primăria Sectorului 6.

Concurând alături de 680 de sportivi legitimaţi la 28 de cluburi din întreaga ţară, echipa de băieţi a Sectorului 6 a reuşit să smulgă laurii victoriei la stilul Kata- cadeţii 97QKYU. La rândul ei, Nicoleta I. (14 ani) a obţinut locul al III-lea la categoria KUMITE – feminin, cadeţii +47 de kg.

Cei trei membri ai echipei de băieţi, Ioniţă Florin (9 ani), Ioniţă Santiago (8 ani) şi Bălănuţă David (11 ani), practică artele marţiale de 1 an în cadrul Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Lipsită de ocrotirea părinţilor naturali, Nicoleta se află în îngrijirea unui asistent maternal profesionist şi frecventează de patru ani cursurile de arte marţiale din cadrul aceluiaşi centru.

Copiii sunt înscrişi în programul ”Liga Tinerilor karatişti” derulat de DGASPC Sector 6 în scopul descoperirii micilor talente şi integrării sociale a copiilor cu probleme familiale.

Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” pune la dispoziţia tuturor copiilor domiciliaţi pe raza sectorului un spaţiu adecvat, în care aceştia îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, exprimându-şi într-un mod creativ pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive, tehnico-ştiinţifice.

Situată în str. Aleea Tibleş, nr. 64, clădirea centrului are statut de monument istoric, care a purtat în trecut denumirile de “Palatul Belvedere” şi  “Palatul Grant”.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑