Published on ianuarie 28th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

NU ESTE NECESARĂ DEPUNEREA UNEI DECLARAŢII DE IMPUNERE pentru parcările de reşedinţă deja închiriate în Sectorul 6

Potrivit prevederilor H.C.G.M.B. nr. 124/2008 cu modificările şi completările ulterioare, coroborat cu prevederile H.C.L. Sector 6 nr. 193/2009, în Sectorul 6 nu este necesară depunerea unei declaraţii de impunere pentru parcările de reşedinţă deja închiriate de la ADPDU  Sector 6 deoarece dreptul de folosinţă a locului de parcare se prelungeşte prin plata taxei de parcare la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Sector 6, cu condiţia respectării de către beneficiar/utilizator a condiţiilor cumulative de atribuire a locului de parcare, aşa cum prevede art. 9 alin. 2 din H.C.G.M.B. nr. 124/2008 coroborat cu H.C.L. Sector 6 nr. 84/2014.

Declaraţia de impunere se aplică doar pentru obţinerea unui loc de parcare nou şi se depune în termen de 30 de zile de la obţinerea acestuia, în baza contractului încheiat cu A.D.P.D.U. Sector 6 – Serviciul Parcări.

Potrivit H.C.G.M.B. nr. 124/2008 coroborat cu H.C.L. Sector 6 nr. 84/2014, condiţiile de atribuire a unui loc de parcare sunt:

  • nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare pentru fiecare apartament;
  • se pot atribui numai pentru autoturisme;
  • se pot atribui numai persoanelor care domiciliază în imobilul respectiv;
  • se pot atribui numai pentru autoturismele proprietate personală, pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de leasing şi pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de comodat.
  • să fie achitate toate creanţele exigibile datorate bugetului local al Sectorului 6.


About the AuthorBack to Top ↑

Sari la bara de unelte