Primaria educatie-nonformala-primarie6-ro

Published on octombrie 10th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

O întâlnire nonformală cu tematică socială în Sectorul 6

Cu susţinerea Primăriei Sector 6, mâine, 11 octombrie 2013, începând cu orele 17.30, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 invită persoanele interesate la un eveniment dedicat Zilei Educaţiei Nonformale. Întâlnirea va avea loc în incinta Conacului Golescu-Grant, din Aleea Ţibleş Nr. 64, şi se doreşte a fi  un eveniment deschis către comunitate, într-o atmosferă relaxată, în care comunicarea liberă şi dezbaterea de idei să ofere o imagine diferită a conceptului de educatie.

În cadrul întâlnirii va avea loc o vizionare de film acompaniată de ceai parfumat şi urmată de discuţii pe teme precum: nevoia de schimbare a societăţii, rolul individului în schimbare, preţul pe care suntem dispuşi să-l plătim pentru a ne realiza visele, precum şi pe alte subiecte de interes comunitar.

Evenimentul îşi propune să încurajeze comunicarea şi să menţină coeziunea la nivelul angajaţilor şi voluntarilor ce activează în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, dar şi să atragă noi voluntari de partea proiectelor sociale derulate în beneficiul comunităţii Sectorului 6.

 

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑