Stiri 12852-0-cersetori_mila_10_10_2008_12_08_17_am

Published on octombrie 17th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

O persoană care cerşea pe bdul. Iuliu Maniu a primit sprijinul DGASPC Sector 6

În urma activităţilor întreprinse în cadrul campaniei „Ajută-i cu adevărat! Spune „NU” cerşetoriei!” care a fost lansată în luna septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Române, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi poliţişti locali, au depistat şi identificat, luni, 15 octombrie, o persoană adultă care cerşea pe Bdul. Iuliu Maniu.

Ulterior, persoana a fost predată reprezentanţilor DGASPC Sector 6 pentru a primi sprijinul necesar în vederea reintegrării în societate.

Scopul campaniei “Ajută-i cu adevărat. Spune ”NU” cerşetoriei!” este de a atrage atenţia locuitorilor asupra fenomenului cerşetoriei practicate de copii şi adulţi, cu un accent deosebit pus asupra faptului că, oferind bani persoanelor care cerşesc, nu le ajutăm cu adevărat, ci încurajăm un tip de comportament care dăunează societăţii în ansamblul său, dar şi lor înşile.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 recomandă tuturor cetăţenilor care văd copii sau adulţi pe raza sectorului 6 la cerşit , să sune la numărul de telefon 0731.62.48.49.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑