Comunicate de presă

Published on mai 13th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

O zi de naștere de neuitat la „Conacul Golescu Grant”

Copiii aleargă în voie în curtea spațioasă a „Conacului Golescu Grant” , veselia lor este molipsitoare, iar adulții care-i însoțesc zâmbesc necontenit! În sfârșit, au gasit locul perfect pentru a sărbători ziua de naștere a Ioanei. Echipa de animatori îi ține în priză pe cei mici, activitățile în aer liber sunt, de departe, preferatele tuturor.

În weekendul 14-15 mai 2016 vor avea loc două evenimente, iar copiii invitați vor umple cu râsetele lor zglobii Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” , clădire ce are statut de monument istoric, dăruind, astfel, un aer burghez petrecerii.      Micii prinți și prințese vor fi liberi să zburde în voie în curtea imensă care dispune și de loc de joacă special amenajat cu leagăne și tobogan. Tortul va completa o zi specială care nu va fi prea ușor de uitat.

Oferta pentru acest minunat cadou oferit copilului tău de ziua lui are un caracter social, în sensul că părinții doneză alimente neperisabile, rechizite, produse igienico-sanitare etc, magazinului SocialXChange, locul în care persoanele nevoiașe din Sectorul 6 vin și prestează muncă în folosul comunității pentru a le achiziționa.

Spre exemplu: 3 ore de petrecere costă 120 de puncte, adică 240 de lei în produse, iar animatorii realizează ateliere distractive personalizate pentru copii pentru 80 de puncte (160 lei). Lista părinților care și-au manifestat interesul de a le sărbători ziua de naștere celor mici crește în fiecare zi, iar părerile de la final sunt la superlativ mereu. Acest fapt ne onorează și ne dă încredere că ceea ce facem pentru comunitate este apreciat.

Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” este locul unde copiii din Sectorul 6 pot urma cursuri gratuite de dans, șah, karate, arte plastice, canto, chitară, engleză prin joc, teatru și informatică. Aici ei își pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, exprimându-şi într-un mod creativ pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive, tehnico-ştiinţifice. În clădirea centrală sunt amenajate 12 săli de activităţi, o sală de aşteptare pentru părinţi şi una destinată consilierii psihologice a copiilor/tinerilor.

01 02 04


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte