Comunicate de presă copii-doneaza-primaria-sectorului-6

Published on iunie 10th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Oameni deosebiţi, gesturi nobile

Viaţa ne pune de multe ori în cale evenimente uimitoare, oameni care trăiesc în medii variate, cu interese diferite, pot la un moment dat să întreprindă acţiuni similare, legate printr-un ţel comun. Elevii Şcolii generale nr. 197, care au donat în luna mai, diverse produse (alimente, jucării, haine, jocuri şi rechizite) magazinului SocialXChange, au apărut şi în revista culinară “Din bucătăria Adinei“, la rubrica Bucătăria copiilor, revistă care susţine coeziunea socială.

Chiar dacă anumite fapte se petrec, fără aparent nicio legătură, de fapt există un motiv. În acest caz este vorba despre conceptul de întrajutorare şi sprijin reciproc promovat de magazinul SocialXChange, locul în care oamenii aflaţi în situaţii dificile din punct de vedere financiar, în schimbul muncii lor, au ocazia să achiziţioneze produse necesare traiului zilnic, produse donate de către oameni generoşi, cu suflet mare.

Viaţa ne oferă de multe ori mai mult decât cerem sau avem nevoie, iar surplusul nostru poate deveni totul pentru cei care sunt mai puţin norocoşi la un moment dat.

Mulţumim elevilor pentru donaţie şi, de asemenea, mulţumim revistei Din bucătăria Adinei“ pentru promovare şi pentru că duce mai departe vestea înfiinţării acestui tip de întrajutorare socială existentă în Sectorul 6.

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑