Comunicate de presă Hidrobalansoarul cu volum constant de apă

Published on mai 21st, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Pasiunea pentru ştiinţă nu are vârstă

Cu experienţa acumulată de o viaţă şi puşi pe fapte mari, cei cinci membri ai atelierului de inventică ce funcţionează în cadrul Clubului Seniorilor Sector 6 au realizat două invenţii, atestate de brevetele corespunzătoare: „Panoul Sandwish” şi  „Motorul universal fără combustie”.

În stadiu de cercetare se mai găsesc „Hidrobalansoarul cu volum constant de apă” dar şi alte proiecte în domenii diverse cum ar fi cel energetic sau materiale de construcţii.

Misiunea de a conduce atelierul, înfiinţat în luna martie a anului 2013, i-a revenit domnului Teodor Teodor, fost inginer cu numeroase brevete de invenţie şi diplome în domeniul cercetării.

Aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Clubul Seniorilor oferă programe culturale, sportive, de abilitare şi petrecere a timpului liber pentru persoanele vârstnice din comunitate.

Cu peste 800 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor Sector 6 are ca scop stimularea comunicării şi readucerea persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.

IMG_20150512_124242

Hidrobalansoarul cu volum constant de apă


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑