Comunicate de presă

Published on februarie 29th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Peste 100 de tone de gunoi, ridicate de Primăria Sectorului 6 din zona Regie

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, în zilele de 24.02.2016 şi 25.02.2016, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţia Ordine Publică şi Direcţia Protecţia Mediului, Biroul Monitorizare şi Control Domeniul Public, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran situat în apropierea Străzii Piatra Craiulului, intersecţie cu Splaiul Independenţei, din zona Regie. Acolo erau depozitate mari cantităţi de deşeuri de natură diversă care produceau disconfortul cetăţenilor şi constituiau o imagine cu impact negativ asupra zonei.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ 112 tone de deşeuri, iar în perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru a menţine  un climat civilizat.

“Păstrarea curăţeniei şi igienizarea spaţiilor publice contribuie la menţinerea unui climat sănătos. Este regretabil că unele persoane, care nu dau dovada de simt civic, distrug sănătatea cetăţenilor care locuiesc în apropierea acestor zone .

Vom continua acţiunile de acest gen şi monitorizarea zonelor din care au fost ridicate deşeurile pentru a preveni situaţiile similare, iar persoanele iresponsabile vor fi sancţionate”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte