Comunicate de presă

Published on ianuarie 12th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Peste 1000 de familii cu venituri mici din Sectorul 6 au primit ajutorul de căldură

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu a semnat dispoziţiile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei pentru sezonul rece 2015-2016.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a instrumentat dosarele şi a facilitat acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei pentru un număr de 1083 familii cu venituri modeste.

Sumele acordate se calculează pe baza venitului pe membru de familie şi au ca scop susţinerea persoanelor şi familiilor aflate în pericol de marginalizare socială.

În urma verificării cererilor şi dosarelor depuse, au fost acordate 964 ajutoare de încălzire a locuinţei cu energie termică, 102 ajutoare pentru încălzirea cu gaze, 9 ajutoare de încălzire cu energie electrică şi 8 ajutoare de încălzire a locuinţei cu lemne sau alţi combustibili solizi sau lichizi.

Ajutorul se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile realizate, urmând ca ulterior datele declarate să fie verificate iar eventualele sume obţinute ilicit să fie recuperate.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte