Comunicate de presă

Published on noiembrie 11th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Peste 130 de baruri şi cluburi din Sectorul 6, controlate din dispoziţia primarului Rareş Mănescu

Ca urmare a dispoziţiei Primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, privind efectuarea de controale la cluburile şi restaurantele de pe raza sectorului, în perioada 31.10 – 7.11.2015, inspectorii din cadrul Direcţiei Protecţia Mediului, Direcţia Inspecţie şi Control au efectuat verificări de specialitate, conform atribuţiilor specifice, la agenţii economici cu acest gen de activităţi.

Dintre cele 134 de societăţi comerciale verificate în această perioadă, s-au constatat neconformări în raport cu legislaţia specifică la un număr de 63 de unităţi, aplicându-se sancţiuni contravenţionale în valoare de 111.050 lei.

Reprezentanţii societăţilor comerciale au fost somaţi ca, în termen de 30 de zile, să depună documentaţiile suplimentare necesare, în caz de neconformare, aplicându-li-se sancţiuni contravenţionale până la intrarea în legalitate sau, potrivit legii, suspendarea activităţii.

Controalele la agenţii economici din Sectorul 6 vor continua, iar inspectorii Primăriei Sectorului 6 vor solicita, ca şi până acum, celorlalte autorităţi competente, respectiv Garda Naţională de Mediu şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, efectuarea unor controale, conform competenţelor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, aşa încât operatorii economici din raza Sectorului 6 să respecte în integralitate normele legale în vigoare.

De asemenea, primarul Sectorului 6 a dispus verificarea tuturor avizelor de funcţionare acordate de serviciul de specialitate al Primăriei Sectorului 6.

Aşa cum am promis, am trimis pe teren echipe complexe de control pentru a verifica cluburile, cafenelele, barurile şi restaurantele din Sectorul 6. Acolo unde a fost cazul, au fost aplicate amenzi. Ne reafirmăm disponibilitatea de a colabora cu celelelalte instituţii abilitate, astfel încât legea să fie respectată, iar membrii comunităţii să fie în siguranţă”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte