Stiri politia locala sector-6

Published on februarie 5th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Peste 400 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii locali în prima lună a anului 2015

În prima lună a anului 2015, agenţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, prin depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică. Totodată, au fost identificate grupurile de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

În urma intervenţiilor, au fost legitimate 1330 de persoane, au fost identificate 147 de persoane fără adăpost şi aplicate 102 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.250 lei.

De asemenea, au fost efectuate controale şi în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie.

Au fost legitimate 1265 de persoane, aplicate 354 sancţiuni contravenţionale şi confiscate bunuri (fructe şi legume) comercializate ilegal, în valoare de peste 5.370 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control care au  scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul, sancţiuni contravenţionale.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑