Stiri 1

Published on august 24th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Pieţele din Sectorul 6, curăţate de falşii producători

Echipe formate din agenţi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6  au desfăşurat azi, 24.08.2012, în Piaţa Drumul Taberei 1 şi Piaţa Drumul Taberei 2, activităţi care au ca scop combaterea comerţului ilicit din pieţele sectorului 6 şi eliminarea falşilor producători.

În urma acţiunilor de control, în care au fost verificate carnetele de producători, concordanţa între mărfurile comercializate şi actele de provenienţă, modul în care administratorul pieţei respectă prevederile legale şi, nu în ultimul rând, condiţiile de salubrizare, agenţii au întocmit 14 procese verbale contravenţionale, au aplicat amenzi în valoare de 10.700 lei şi au confiscat 115 kilograme de marfă perisabilă.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 a sprijinit Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române în cercetarea suspiciunilor de evaziune fiscală.

Autorităţile informează că acţiunile de acest gen vor avea caracter permanent, controalele fiind efectuate săptămânal în pieţele din sectorul 6, aplicându-se, de câte ori va fi cazul, amenzi contravenţionale şi măsuri complementare de confiscare a mărfurilor comercializate ilegal.

[nggallery id=10]

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑