Stiri plantare-copaci

Published on aprilie 9th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Plantare de copaci în parcul Liceului Teoretic „Marin Preda”

Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, şi un grup de elevi ai Liceului Teoretic „Marin Preda” vor participa joi, 10 Aprilie 2014, ora 10.00, la o acţiune de plantare a 50 de copaci în parcul din vecinătatea unităţii de învăţământ.

Activitatea face parte din proiectul „Şcoala Altfel”, sub sloganul ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, care este în plină desfăşurare şi îşi propune să-i responsabilizeze pe tineri în ceea ce priveşte mediul înconjurător.

Sprijinul va fi asigurat de echipe ale Adminstraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 şi ale Urban SA. De asemenea, se va interveni şi pentru salubrizarea zonei în care vor fi plantaţi copacii.

„Pentru orice copil, este esenţial să conştientizeze importanţa oricărei iniţiative ce poate proteja mediul înconjurător.

<Şcoala Altfel> este momentul oportun în care elevii pot participa la activităţi de plantare de copaci, gest preţios pentru natură.

În timp, după ce vor mai creşte, copiii vor aprecia valoarea acţiunii lor.”, a declarat Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑