Stiri plantare-copaci

Published on aprilie 11th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Plantare de stejari în cartierul Constantin Brâncuşi

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 şi în parteneriat cu Rotaract Club Triumph, derulează o nouă campanie de plantări de arbori.

Evenimentul are loc sâmbătă, 12 aprilie, începând cu ora 10:00, în cartierul Constantin Brâncuşi, unde reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi voluntari ai Rotaract vor planta 50 de puieţi de stejar.

Parteneriatul presupune promovarea voluntariatului pe probleme de ecologie şi are ca scop formarea unui sentiment de respect şi apropiere a tinerilor de mediul înconjurător. Atitudinea responsabilă faţă de mediu contribuie în mod direct la implicarea în activităţi conştiente pentru îmbunătăţirea calităţii aerului, a mediului înconjurător şi a vieţii fiecăruia dintre noi.

Demersul va contribui şi la stimularea atitudinilor participative în raport cu acţiunile de menţinere a calităţii mediului prin reamenajarea zonelor verzi din Cartierul Brâncuşi.

Participanţii îşi vor însuşi regulile de educaţie ecologică, îşi vor dezvolta abilităţile de comunicare şi vor lucra în echipă.

Vă aşteptăm alături de noi să facem Sectorul 6 mai verde, mai frumos.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑